Gameshow för under hundringenI samarbete med Comviq.

Hur mycket får man egentligen för en hundring? Ja, det ska våra youtubestjärnor ta redan på i fem spännande avsnitt i säsong 2 av “UnderHundringen”. I dagens avsnitt får vi följa med när Tova Helgesson & Daniel H, Amanda Axelsson & Heja Internet och Carl Stanley & Thomas Sekelius ska ta reda på om man kan göra en Gameshow för under hundra kronor!

Följ även @comviq på Instagram för att ta del av extramaterial som bortklippta scener och bloopers.

Tova Helgessons kanal:

Daniel H:s kanal:

Amanda Axelssons kanal:

Heja Internets kanal:

Carl Stanleys kanal:

Thomas Sekelius kanal:

TÄVLING

Ta en bild eller screenshot av tävlingsmoment som visas sist i avsnittet och ladda upp den på Instagram med en motivering varför du vill vinna en iPhone 6S med Comviq Fastpris Mini-abonnemang. Använd #UnderHundringen och @comviq för att delta i tävlingen.

TÄVLINGSVILLKOR

Genom att du laddar upp din bild på Instagram och taggar med hashtagen #UnderHundringen @comviq godkänner du ditt deltagande i tävlingen, våra tävlingsvillkor samt användarvillkoren för Instagram.

Tävlingen pågår från den 18 februari 2016 till 21 mars 2016 på Instagram och anordnas av Splay AB.

En jury utser 1 vinnare bland de foton och motiveringar som lagts upp på Instagram och taggats med hashtaggen #UnderHundringen @comviq. Bidragen bedöms efter originalitet, kreativitet, känsla och relevans till temat.

Vinnaren av tävlingen vinner en iPhone 6S mobil och ett års fritt Fastpris Mini-abonnemang från Comviq. Utlandssamtal, betal-samtal samt SMS-köp ingår inte. Används dessa tjänster så läggs det på kommande faktura.

Vinster kan inte bytas mot kontanter, varor eller andra tjänster. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Splay AB förbehåller sig rätten att utesluta och ta bort bidrag ur tävlingen utan att meddela upphovsmannen om det upplevs att bidraget bedöms vara olagligt, stötande eller på annat sätt etiskt eller moraliskt opassande eller strider mot någon av Splays policys.

Deltagaren respekterar Instagrams allmänna villkor.

Du måste vara folkbokförd i Sverige och vara minst 18 år gammal eller ha målsmans tillstånd för att delta i tävlingen

Du måste ha ett öppet Instagramkonto för att kunna delta i tävlingen.

Vinnarna meddelas den via en kommentar från @splaysverige direkt på bilden på Instagram. Vinnarna kommer även att presenteras på Facebook och Instagram den 21 mars 2016.

För att kunna ta del av ditt pris måste du kontakta Splay på mailadress [email protected] och uppge namn samt adress och telefonnummer. Om vinnaren inte har kontaktat Splay inom två dygn förbehåller vi oss rätten att utse en annan vinnare.

Nguồn: https://protectworkingfamilies.com/

Xem thêm bài viết khác: https://protectworkingfamilies.com/category/giai-tri/

38 thoughts on “Gameshow för under hundringen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *