24 thoughts on “Miről szól a Half-Life széria?

 1. Valaki megtudja mondani hogy mikor az Episode 3-ról beszél akkor az alatta játszódó gameplay felvételt honnan szerezte? Ez valami mód vagy béta játék?

 2. A combine overlord az a dagadt g**i puttony ami a tarkódon szívja ki az agyad bár ezt lehet tudni mert mindenhol ott van és még Breen is beszél vele a végén és manipulál a half life 2 episode 2-ben

 3. Kedves készítő!
  Szívügyem a Half-Life széria és örülök ennek a sorozatnak, jó így egyben látni a teljes sztorit és a történéseket!
  Viszont az utolsó percek igen kínos magyarázkodásait (főként a szöveget, hogy szar amit csinálsz és ami utána van) kihagytam volna a videóból! Értelmes és értékes volt, még ha nem is saját tartalomról beszélünk. Azért megy a like.

 4. Nah akkor egy kis pontosítás!
  A combine nem éppen csinált semmit Xennel. Nihilant és a vortik elmenekültek a combine elöl. Így jutottak el a Xenre.
  (a xen egy határvilág/dimenzió ahol igazából semmi sem igazán őshonos) A xeniek lopott combine tech-el hadsereget kezdett gyártani. A Black Mesa kísérletei során eljutott a xenre. A kristályok és egy valószínűleg G-man miatt túl töltött "anti-mass spectrometer"-nek köszönhetően egy "Dimenzíok közti szakadás" jött létre. A xeniek átjöttek prédárét. (vagy G-man átküldte őket) Ezek után az sem teljesen igaz hogy előkészítés volt a xeni invázió. A xeni portálviharok felkeltették a combine érdeklődését ezért lerohantak. Innen nem tudok belekötni. Köszönöm a figyelmet!

 5. Már több mint 1 évvel a feltöltés ideje után nézem ezt a videót, de a játékkal majdnem egy egész éven keresztül játszottam, sajnos nem volt elég elsőre kijátszani ezt az amúgy is lenyűgöző játékot, mire már harmadjára játszottam ki, szinte már értettem mindent, de ekkor is merültek fel kérdések. Nagyon remekül összefoglaltad a Half-Life történéseit, még ha egy külső forrásból is van a szöveg nagy része. Mikor említeni szoktam a Half-Life szériát olyan közösségben, akik még nem játszottak vele, mindig a régi "rettenetes" grafikájú GoldSrc Half-Life 1 jut eszükbe. Ez a játék szerintem az utóbbi 20 év legjobb történetével és cselekményével rendelkezik. Nem csak egy sima unalmas sci-fi, amiben zombik foglalják el az egész világot, hanem ha részben ezt is tartalmazza, tényleg elképzelhető ez a szituáció a jövőben. Az érzelmek ami a játék során sújtják a játékost egyszerűen zseniálisak, egyik pillanatban nevetsz egy párbeszéden, másik pillanatban pedig a csatatér közepén találod magad. Ez a játék tényleg forradalmi volt a megjelenésekor és akik nem játszottak a játékkal ez idő alatt sem, én azt javaslom mindenképp próbálják ki.

 6. Ha kijönne a Half-Life 3, én valahogy így harangoznám be.: "Time, Mr. Freeman? Is it really that time again? It seems as if you only just arrived. You've done a great deal in a small time span. You've done so well, in fact, that I've received some interesting offers for your services."

 7. Ez a játék nagyon kemény témát boncolgat… Múlt évben mikor a felfogásom kicsi volt, (Mintha változott volna) csak ültem oszt "[email protected]… Ez a game nagyon brutál…. Hogy lehet ilyen történetet kihozni pár command sorból." te hoztad meg a kedvem hozzá köcce :3 (amúgy most már értem miért ilyen a theme song-ja a hl2-nek 😛 Kell link? NICS
  Najó nesze de csak azért mert cuki vagyok)

  https://www.youtube.com/watch?v=Nc-NajQ6lN8&t=230s

 8. Nagy kár hogy nem fog folytatódni én azért egy picit reménykedek benne hogy lesz valami mert nem szeretem ha valaminek "szar" a vége tudom ez az egyik "kurva mély" játék de na azé legyen vége is 😀

 9. És mi lett Glados-szal (semmit se tudok a Portal sorozatról, csak azt, hogy van egy fegyvered ami sárga és kék portálokat tud lövöldözni)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *